fbpx

video | Sportivii au petrecut Revelionul acasă. Cum a arătat noaptea dintre ani pentru Ronaldo, Nadal sau The Rock

Dacă altă dată sportivii organizau super petreceri de Revelion, acum pandemia i-a obligat să fie mai reţinuţi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cristiano Ronaldo a petrecut cu familia. Alături de pozele cu Georgina şi copiii, portughezul i-a provocat pe fanii săi de pe Instagram să treacă peste greul pandemiei şi să investească mai mult în ei în 2021, scrie Mediafax.

Rafa Nadal a fost bucuros să lase în urmă anul care a oprit sportul.

Salutare tuturor! Sper că sunteţi bine. Vă urez toate cele bune pentru 2021. Situaţia este destul de dificilă azi şi 2020 este un an de uitat fără îndoială. Sper ca, odată cu vaccinul, situaţia să se amelioreze. Vă urez tot ce e mai bun şi ne vedem în curând în 2021!”.

De Anul Nou, The Rock şi-a adus aminte de omul care l-a ajutat să devină cine este astăzi. Bruno Lauer este cel care i-a oferit o casă lui Dwayne Johnson atunci când actorul nu avea un ban în buzunar şi i-a făcut cadou prima lui maşină.

Deci ne-au dat afară din Hawaii (The Rock şi părinţii lui – n.r.), pentru că nu puteam plăti chiria. Aşa că m-au trimis în Nashville. Şi am crezut că voi locui cu tata. Când am aterizat în Nashville, mă ia un tip pe care nu l-am întâlnit în viaţa mea. Şi după am realizat că planurile s-au schimbat şi nu voi locui cu tata. Când mi-am început cariera în wrestling, n-am început în luminile strălucitoare ale WWE. Şi, din nou, n-aveam unde să stau. Şi m-a luat la el, am stat cu el în rulota lui”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button