fbpx

video | Sperietură zdravănă pentru un șofer care a observat un șarpe veninos la picioarele sale în timp ce conducea. „A început să se încolăcească în jurul meu”

Un șofer din statul australian Queensland a avut parte de o sperietură zdravănă după ce a observat la picioarele sale un șarpe veninos. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a încercat să omoare reptila cu picioarele, însă se pare că a provocat-o astfel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cât mișcam mai mult picioarele, a început să se încolăcească în jurul meu”, a povestit șoferul, citat de CNN. Pentru a scăpa, el a folosit centura de siguranță și un cuțit, iar într-un final a ucis reptila.

Deoarece credea că a fost mușcat și îi era frică pentru viața sa, conducătorul mașinii a accelerat, dar a fost oprit de un polițist. După ce ofițerul a aflat despre cele întâmplate și a observat cadavrul șarpelui în spatele camionului, acesta a solicitat intervenția paramedicilor.

Doctorii au stabilit că șoferul nu are semne de mușcătură, dar a suferit un șoc puternic. Ulterior, însă, bărbatul a declarat că „nu a fost niciodată atât de fericit să vadă girofarul poliției”.

Articole asemănătoare

Back to top button