fbpx

video | Smiley și Gina se pregătesc să devină părinți de fetiță. Dezvăluiri despre relația lor și sarcină: „Anterior medicii nu-mi dădeau șanse”

După ce zvonurile le-au „furat momentul frumos” – de a-și anunța singuri apropiații despre sarcină, Smiley și Gina Pistol au decis să anunțe oficial faptul că, în curând, „noi” va însemna deja trei. Celebrul cântăreț și prezentatoarea TV se pregătesc să devină părinți de fetiță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui filmuleț, cei doi îndrăgostiți au confirmat că formează o relație de trei ani, dar au decis să păstreze sentimentele dintre ei departe de ochii presei. Cei doi și-au făcut declarații de iubire și au povestit detalii despre cuplu, dar și micile obstacole pe care le-au depășit.

Îndrăgostiții au anunțat că în familia lor se va naște o fetiță. Smiley a recunoscut că acest lucru îl pregătește pentru multe schimbări în viața sa și a Ginei, iar renumita prezentatoare TV din România a explicat de ce nu au vrut să anunțe despre sarcină în primul trimestru.

„În urma unor analize medicale, anterior, medicii nu-mi dădeau șanse să rămân însărcinată, tocmai de asta – la primele simptome – credeam că sunt obosită și este o dereglare hormonală. Iată că Dumnezeu a avut alt plan! De aia și am ținut secret atâtea luni, pentru că e vorba și de vârstă (având peste 30 de ani). Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră”, a mărturisit Gina pe Instagram și în cadrul filmulețului.

„Gina se aștepta să fie băiat. Când am aflat că e fetiță m-am emoționat mai tare. Eu mereu spuneam prietenilor că dacă voi fi tată de fată o să fiu „terminat”, cumva tații de fete devin foarte sensibili… Ne vom crește copilul să fie liber”, a spus Smiley.

Back to top button