fbpx

video | Singura actriță moldoveancă în filme pentru adulți: Riscurile meseriei, hate și câți bani câștigă

Ana, cunoscută ca Alyssa Bounty, este la moment singura actriță în filme pentru adulți din Republica Moldova. Aceasta a vorbit în cadrul unui interviu „Fără Protocol” cu Dorin Galben despre riscurile meseriei sale, hate-ul pe care îl primește, câți bani câștigă și după ce parametri sunt aleși actorii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra care are aproape 23 de ani a relatat că și-a început studiile la Colegiul de Medicină din Chișinău, visul ei fiind să devină cosmetolog. Totuși, a renunțat la învățătură atunci când a înțeles că diploma din Republica Moldova nu este recunoscută peste hotare. Ulterior, a plecat în Irlanda unde a început să practice „camwork” – se filma în fața camerei, discuta cu una sau mai multe persoane.

Ana afirmă că actorii efectuează teste complete la fiecare două săptămâni, astfel că șansele de a lua boli cu transmitere sexuală sunt foarte mici.

„99% că nu poți lua nici o boală venerică, este safe, n-ai cum. Suntem testați. 1% este doar dacă actorul sau actrița a fost într-un club și a făcut sex cu nu știu cine… Dar așa ceva nu a fost și sper să nu fie”, a declarat Ana.

„Mi se părea că va lua foc casa de la atâta răutate”

Tânăra a menționat despre hate-ul cu care se confruntă cu privire la meseria sa.

„La început nimeni nu mi-a scris de pe profil real, toți de pe fake (…) Eu mereu închideam, blocam. Nu aveam chef să îmi stric dispoziția, niciodată nu m-a afectat pentru că de la bun început știam că așa va fi. Din partea fetelor am avut mult hate…”, a relatat moldoveanca.

Ana a vorbit despre activitatea sa pe platforma OnlyFans, spunând că „dacă te ocupi serios poți face foarte mulți bani, chiar și 100.000 de euro pe lună”.

„Eu de firea mea sunt mai lenoasă și uneori mai uit să intru pe OnlyFans. Am ajuns la 20.000-30.000 de euro pe lună”, a spus tânăra.

Ediția integrală a emisiunii o găsiți mai jos.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button