fbpx

video | Sexy și „periculoasă”. Coco de Moldova, pentru ultima dată pe scena de la Vocea Franței

Moldoveanca care a făcut senzație la preselecțiile pe nevăzute de la Vocea Franței a pășit din nou pe scena concursului – de această dată, mai sexy și mai „periculoasă”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra a cântat piesa Arianei Grande „Dangerous Women” și a intrat perfect în rol, mai ales datorită ținutei sexy, remarcată atât de jurați, cât și de public. Chiar de la primele note, Coco, pe numele său real Corina Cuniuc, în vârstă de 26 de ani, şi-a făcut apariția cu mișcări senzuale.

Antrenorul ei, Mika, a spus despre Coco că a vrut să facă show. A avut mici falsuri în voce şi a fost mult mai bună la repetiții decât în seara show-ului, transmite presa franceză. În plus, performanțele vocale nu au fost la înălțimea unui KO. Replica tinerei la remarcile antrenorului nu au ezitat să apară.

„Așa este, din păcate, îmi pierd cuvintele când te văd”, a spus moldoveanca, cuvinte care l-au destabilizat complet pe antrenor.

Amintim că moldoveanca a venit să își încerce norocul la Vocea Franței, cu piesa „All by myself” de Eric Carmen, cântată ulterior de Céline Dion în anii 1990. În 2010 și 2011 Corina Cuniuc a fost participantă la etapa națională Eurovision. Aceasta a mai evoluat și La Vocea României, unde, la fel, a întors toate cele 4 scaune.

Articole asemănătoare

Back to top button