fbpx

video | Scos din mașină și pus la pământ. „Aventurile” unui șofer, care a urcat beat la volan și a „uitat” că poliția i-a ridicat anterior permisul

Un șofer din Cahul în vârstă de 40 de ani a fost surprins noaptea trecută, în jurul orei 23:00, circulând în stare de ebrietate cu mașina prin oraș. Inspectorii de patrulare au reacționat rapid și l-au înlăturat de la volanul automobilului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul a fost escortat la inspectoratul de poliție, iar mașină a fost dusă la parcarea specială. Acesta a refuzat să fie testat alcoolscopic sau să-i fie colectate monstre de sânge pentru stabilirea gradului de ebrietate.

Mai mult decât atât, bărbatul nu avea asupra sa actele pe mașină, iar permisul de conducere i-a fost ridicat anterior, deoarece s-a mai urcat băut la volan.

Inspectoratul Național de Patrulare solicită șoferilor să nu „își permită” să conducă în stare de ebrietate, pentru că vor fi documentați conform legislației în vigoare.

În cazul în care ați observat o tentativă de șofat sub influența alcoolului puteți preveni producerea unei tragedii, alertând poliția la numărul de telefon 067112902.

Articole asemănătoare

Back to top button