fbpx

video | S-a eliberat de durere și nu mai este prizoniera dragostei. Viorellya a lansat melodia și videoclipul piesei „Sunt bolnavă de iubire”

Cântăreața Viorellya a lansat melodia „Sunt bolnavă de iubire” și videoclipul acesteia. Producția relatează istoria a patru femei care și-au găsit liniștea într-un spital, iar protagonista nu e decât o fantomă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filmările au avut loc la Molovata Nouă, Dubăsari, iar producția a transmite un mesaj filosofic, spun realizatorii. Potrivit lor, acesta este un clip abstract, în care suferința cauzată de dragoste e arătată într-un mod mai straniu.

„Patru femei care și-au găsit liniștea sufletească într-un spital în care eroina clipului nu e decât o fantomă care nu știe cine ea, cine sunt oamenii din jur și ce căuta ea aici. Viorellya e fantoma, fantoma care a reușit să se transforme din prizonieră a propriei dureri în cea care se eliberează de tot și parcurge acel coridor roșu, transformându-se în cea care tratează suferința ca o etapă care trebuie depășită”, relatează producătorii.

Vedeți mai jos videoclipul și audiați melodia.

Articole asemănătoare

Back to top button