fbpx

video | Ruxanda Glavan spune că va da în judecată doi socialiști și pe premierul Ion Chicu. De ce îi acuză?

Deputații socialiști Bogdan Țîrdea și Vladimir Odnostalco, cât și premierul Ion Chicu vor fi dați în judecată. Cel puțin asta susține membra Pro Moldova –  Ruxanda Glavan, care îi acuză pe cei trei de minciuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit deputatei Glavan, altă cale pentru a-i opri pe cei care spun minciuni nu există: „Domnul Odnostalco folosește tribuna parlamentului și instrumentele pe care le are doar pentru a împrăștia niște texte scrise de afaceriști. Uneori mai vedem că el execută strict însărcinări cu interese politice prin care încearcă să submineze credibilitatea unui oponent politic prin calomnie pentru că nu are cu ce să combată ideile. Am decis să-l acționez în instanță pe deputatul socialist Odnostalco care este reprezentantul unui grup de interese în Parlament și nicidecum nu este reprezentantul oamenilor.

Voi iniția un proces similar împotriva deputatului Bogdan Țîrdea care își permite alegații halucinate și prin minciună îmi atribuie acțiuni și fapte care pur și simplu nu au avut loc. Iar după ziua de luni, am mai inclus un protagonist în acțiunile de judecată pe care le voi intenta – prim-ministrul Chicu”.

Cu o reacție a venit Bogdan Țîrdea, pe pagina sa de Facebook: „Prieteni, colegi! Puteți să mă felicitați. Am cel puțin două anchete penale. Am scris despre finanțarea externă a PAScuDA de către Soros, solicitând o anchetă, și am primit trei articole de la Ziarul de Garda despre „palate” și „mașini de lux”.

În ziua a doua, Radu Marian a apelat la Procuratura Generală pentru a ne verifica proprietatea. A apelat și la Agenția Națională de Integritate! Ei bine, pentru a fi sigur. Bietul nu știe că această agenție m-a verificat în 2016! Au căutat ​​cu lupa, dar nu au găsit nimic.

Am relatat despre activitățile Ruxandei Glavan – împărăteasa medicamentelor… și ce credeți? Acest serviciu al mafiei s-a adresat la PG, împotriva noastră. Ei încearcă să ne intimideze, să ne închidă gura”.

Amintim că Ion Chicu a fost dat în judecată și de lidera PAS – Maia Sandu. Prima ședință în acest caz va avea loc pe 22 octombrie curent.

Articole asemănătoare

Back to top button