fbpx

video | Renato Usatîi și Marina Tauber ar putea primi amenzi pentru punerea în pericol a sănătății publice. Declarațiile ministrului de Interne

Renato Usatîi și Marina Tauber ar putea primi amenzi pentru că ar fi pus în pericol sănătatea publică. Despre asta a vorbit Pavel Voicu în studioul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform lui, deputata este documentată pentru că a încălcat regimul de autoizolare după ce un coleg de-al său din Parlament a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. La fel, ministrul de Interne a mai precizat că aceasta este documentată și pentru protestul organizat în fața Președinției, dar și pentru că la manifestațiile organizate de ea ar fi fost aduse persoane care au peste 63 de ani.

Referindu-se la primarul de Bălți, Voicu a declarat că acesta ar urma să fie sancționat pentru deciziile luate. El a precizat că vor fi trași la răspundere vânzătorii care au ieșit la muncă, dar și persoanele care au votat hotărârea de a redeschide piețele din Bălți, contrar deciziei CNESP. La fel, potrivit șefului MAI, Usatîi ar putea fi amendat și pentru faptul că a permis circulația transportului prin capitala de nord în weekendul care a trecut.

 

Articole asemănătoare

Back to top button