fbpx

video | Renato Usatîi comentează informațiile compromițătoare apărute în presă despre el: „Dodon a comandat această campanie”

Renato Usatîi a comentat mai multe informații compromițătoare apărute în presă. Acesta spune că este vorba despre o campanie de denigrare comandată de PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi susține că socialiștii au realizat mai multe sondaje și conștientizând că pierd mai multe mandate de primar în fața PN, ar fi început să manipuleze opinia publică atât prin intermediul presei din țară, cât și a celei din Rusia. Politicianul mai declară că ultimul articol apărut despre el pe RBC s-ar urmări inducerea ideii aberante precum că ar fi organizat „spălătoria rusească”.

„Atacul este organizat de PSRM și plătit din banii lui Dodon. Se știa acum câteva săptămâni că Dodon a comandat această campanie imediat după ce a apărut informația că a achitat 2,5 de milioane de dolari pentru discreditarea mea și a Partidului Nostru. Le este indiferent ce va fi după alegeri dacă le vor pierde. Ei înțeleg că fără implicarea Rusiei vor pierde”, declară Usatîi, precizând că se va adresa la FSB, dar și liderului de la Kremlin.

De asemenea, liderul PN a mai declarat că va cere Centrului pentru combaterea crimelor informatice de la MAI să investigheze aceste atacuri și este convins că se va stabili cine a dezlănțuit aceasta propagandă pe rețelele de socializare.

Articole asemănătoare

Back to top button