fbpx

video | Record istoric la New York: Doi frați, urmăriți de mii de oameni cum merg pe un cablu, la înălțimea unei clădiri de 25 de etaje

Mii de oameni au fost de curând martorii unui show de excepție, care a avut loc în celebra piață Times Square din New York. Frații Nik și Lijana Wallenda, de la circul „Flying Wallendas”, au reușit să înscrie un record istoric, oferind spectatorilor o cascadorie senzațională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, cei doi au devenit primii oameni care au traversat piața din New York pe un cablu fixat la înălțimea unei clădiri de 25 de etaje, mai exact – la 396 de metri de la sol, sfoara fiind agățată pe două clădiri ale marelui oraș.

Nik și Lijana au pornit de la capete diferite și s-au întânit la jumătate de drum, după 17 minute de la start. Când s-au intersectat, Lijana, în vârstă de 42 de ani, a trebuit să se așeze pe sârmă pentru ca fratele ei, în vârstă de 40 de ani, să o pășească.

„Am reușit grație lui Dumnezeu. Teama nu mă va învinge”, a mărturisit Lijana – aceasta fiind după o traumă gravă, obținută în 2017, atunci când a căzut alături de alți patru acrobați de la o înâlțime de nouă metri.

Pentru ca Primăria orașului să le permită să facă acrobația, cei doi au trebuit să poarte hamuri de protecție pe tot parcursul numărului.

Articole asemănătoare

Back to top button