fbpx

video | Răfuială ca în filme la Orhei. Membrii a două grupări criminale și-ar fi tras pumni și s-ar fi bătut cu bâta din cauza unei datorii

Membrul unei grupări criminale a fost luat la bătaie de persoane dintr-o altă structură infracțională din cauza unei datorii. Cazul a avut loc pe 20 august la Orhei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, sub pretextul reglărilor de conturi, cei șase bănuiți i-ar fi aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele, iar ulterior ar fi lovit-o cu o bâtă din lemn, astfel provocându-i leziuni corporale periculoase pentru viață și sănătate.

În urma investigațiilor efectuate de către poliție s-a stabilit că motivului răfuielii ar fi o pretinsă datorie, pe care victima nu ar fi achitat-o. Cei șase suspecți au vârste cuprinse între 25 și 50 de ani și sunt locuitori ai capitalei, dar și raioanelor Orhei și Rezina. Ei au fost anterior condamnați pentru comiterea unor infracțiuni grave și deosebit de grave.

Persoanele vizate au fost reținute de către ofițerii oamenii legii, de comun cu mascații de la Fulger. Cinci suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, iar în privința uneia este aplicată măsura obligatorie de nepărăsire a localității.

Dacă vor fi găsiți vinovați de săvârșirea faptei incriminate, bănuiții riscă până la șapte ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button