fbpx

video | Primul film despre coronavirus va fi lansat în curând. Vezi aici câteva scene din producția cinematografică

 „Corona: frica este un virus, leacul e speranţa” – așa se numește filmul despre pandemia COVID-19, care va apărea pe ecranele spectatorilor până la sfârșitul lunii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întreaga acţiune se desfăşoară într-un lift. O femeie din China începe să tuşească, iar în scurt timp se declanşează panica. Liftul se blochează şi lumina se stinge.

„Ideea mi-a venit la începutul lunii ianuarie, când încă mai era cunoscut drept „virusul din China” sau virusul din Wuhan. Nu ştiam că va căpăta asemenea amploare. Am făcut filmul… Am terminat la mijlocul lui februarie. De Ziua Îndrăgostiţilor am avut ultima filmare. Este mai mult despre xenofobie decât despre virus. Filmul va ajuta publicul să se uite la cei din jur altfel. Sper că ne va ajuta să fim mai uniţi”, a declarat regizorul Mostafa Keshvari pentru BBC.

Amintim că, în 2011, a fost lansată producția cinematografică „Contagion”. Ideea filmului este asemănătoare cu realitatea pe care o trăim astăzi: în lume apare o infecție care se răspândește foarte rapid, iar specialiștii sunt în căutarea antidotului.

Articole asemănătoare

Back to top button