fbpx

video | Pavel Filip spune că noua guvernare intimidează Partidul Democrat: Le este frică de PD

Fostul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, crede că dosarul deschis pe faptul uzurpării puterii de stat de fosta guvernare din care a făcut parte este doar o încercare de intimidare a Partidului Democrat. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre acest lucru, Filip a menționat în cadrul unui interviu televizat. Democratul mai spune că celor din PSRM și ACUM le este frică de PDM, de aceea încearcă să elimine singurul partid din opoziție.

„Chiar și faptul că evoluțiile din dosar sunt anunțate de unul dintre liderii partidelor de guvernare (care cheamă ”la covoraș” procurorul general) compromite din start soarta acestui dosar penal lipsit de substanță.

Am scris partenerilor străini despre derapajele din Republica Moldova și îi vom informa și în continuare despre toate încălcările pe care le face acest regim instaurat acum 2 luni. Am vorbit și cu unii ambasadori care urmăresc cu atenție evoluțiile din țara noastră.

Nici guvernarea nu mai mimează separația puterilor în stat sau independența justiției (mai ales că deja și unii membri ai coaliției spun deja lucrurilor pe nume, fapt pentru care sunt ”proboziți” imediat). Pentru toți e clar deja că mai bine nu va fi. Iar guvernarea încearcă să elimine singurul partid de opoziție parlamentară, pentru că le este frică de Partidul Democrat din Moldova”, a spus Pavel Filip.

Articole asemănătoare

Back to top button