fbpx

video | Pasha Parfeni va reprezenta R. Moldova la Eurovision 2023. Care este melodia acestuia

Pasha Parfeni va reprezenta Republica Moldova pentru a doua oară la Eurovision. Piesa lui, „Soarele și Luna”, a acumulat cele mai multe puncte la Selecția Națională și va răsuna pe 9 mai, la Liverpool, Regatul Unit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lupta în finala națională s-a dat între Pasha Parfeni, care a obținut în total 24 de puncte, urmat de SunStroke Project, cu 18 puncte, și Aliona Moon, care s-a clasat pe locul trei cu 17 puncte. Câștigătorul selecției naționale este atât favoritul publicului, cât și al juriului, care i-a oferit cele mai multe puncte.

Pasha Parfeni va urca pe scena de la Liverpool în prima semifinală, care se va desfăşura pe 9 mai. Alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor concura reprezentanţii din Croaţia, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveţia, Suedia.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de formaţia Zdob şi Zdub şi fraţii Advahov, care s-au clasat pe locul 7 în Finala Eurovision Song Contest, cu piesa „Trenuleţul”.

Articole asemănătoare

Back to top button