fbpx

video | Pasha Parfeni s-a calificat în finala Eurovision Song Contest 2023. Primul mesaj al artistului

 Republica Moldova s-a calificat în Marea Finală a concursului Eurovision Song Contest 2023. Astfel, piesa „Soarele și Luna va răsuna pe scena din Liverpool și pe 13 mai. Pasha Parfeni a evoluat în semifinală sub numărul 10.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, Pasha Parfeni, a venit cu un mesaj de recunoștință către toți cei care l-au votat pentru a duce „Soarele și Luna” în Marea Finală de pe 13 mai. Artistul a menționat că persoanele, care i-au fost alături, i-au dat aripi pentru a reuși în continuare.

„Toată dragostea și recunoștința mea, din partea echipei mele, tuturor celor care ați votat astăzi pentru Moldova! Mi-ați dat aripi și o șansă mare de a continua aventura noastră la Eurovision 2023! Păstrăm voturile și energia pentru finală! Hai Moldova!”, a scris Pasha Parfeni, pe rețelele de socializare.

În cadrul unei conferințe de presă, organizate după prima semifinală, artistul a spus că experiența din acest an la Eurovision a fost destul de asemănătoare cu cea din 2012, când a urcat pe scenă cu piesa „Lăutar”, dar tinde să creadă că de această dată, s-a pregătit mai mult.

Printre țările care se alătură Moldovei în Marea Finală, se numără: Croația, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia și Norvegia.

Irlanda, Malta, Azerbaidjan, Letonia și Țările de Jos au ratat calificarea și nu vor cânta pe scena de la Liverpool în 13 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button