fbpx

video | Partidul Democrat îi cheamă la discuții pe membrii PSRM, PAS și PPDA. La dialog nu vor participa liderii formațiunilor

Partidul Democrat din Moldova invită membrii PSRM, PAS și PPDA la discuții. Anunțul a fost făcut de Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vicepreședintele PD a menționat că la dialog nu vor participa liderii formațiunilor, de aceea, din partea democraților, au fost delegați vicepreședinții în frunte Vlad Cebotari, care va lua legătura cu alte grupuri parlamentare.

„Doar printr-o comunicare, doar printr-un dialog putem găsi soluții politice, care să ne conducă la ieșirea din criza politică, să avem stabilitate și să nu ajungem la o escaladare a situației”, a menționat Candu.

Candu a precizat că decizia vine în urma recomandărilor partenerilor internaționali, care au cerut să fie respectat statul de drept și ca forțele politice să rezolve prin dialog criza politică. Subiectul a fost discutat și la întrevederea conducerii PDM cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene, acreditați în Republica Moldova.

Vicepreședintele PDM a spus că democrații sunt gata să discute mai multe subiecte, care să ajute la depășirea impasului politic.

Amintim că, anterior, și Maia Sandu i-a invitat la dialog pe cei din Partidul Democrat, însă aceștia nu au dat curs întâlnirii.

Articole asemănătoare

Back to top button