fbpx

video | Oamenii legii au găsit lucruri pentru femei în casa bărbatului învinuit de răpirea fetei din Orhei. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Poliția Republicii Moldova face apel către cetățeni, în cazul în care au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu bărbatul în mașina căruia ar fi urcat Ana-Maria, tânăra de 19 ani din Orhei dispărută de mai multe zile, după ce au găsit mai multe lucruri de femei în casa și automobilul acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii îi îndeamnă pe cetățeni, în special femeile, să sesizeze forțele de ordine de urgență dacă au interacționat cu persoana din pozele incluse în filmulețul de mai jos.

„În timp, bărbatul s-a schimbat  fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata. Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați-ne 060033442. Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.”

Totodată, oamenii legii continuă căutările tinerei de 19 ani. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță o organizare masivă sâmbătă, 20 aprilie, în raionul Telenești, satul Chițcanii Vechi, unde locuiește principalul suspect.

Oamenii legii face apel la toți doritorii să se alăture căutărilor, cu începere de la ora 10:00, în adiacentul primăriei.

Articole asemănătoare

Back to top button