fbpx

video | O tânără din R. Moldova a întors trei scaune la Vocea României

Maria Guci are 29 de ani, este coafeză, dar în timpul liber cântă la nunți și la petreceri, iar la Vocea României a venit pregătită să impresioneze antrenorii. Ea provine din Republica Moldova și are o poveste de viață extrem de tristă, dar impresionantă, scrie protv.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 17 ani, a fost abuzată de doi bărbați care au urmărit-o până acasă și i-au pus cuțitul la gât, cerându-i să nu țipe. Toată tragedia prin care a trecut a făcut-o să își dorească să își ia viața, însă a găsit puterea interioară pentru a depăși momentul, cu ajutorul muzicii, a povestit tânăra.

Pe scena „Vocea României”, Maria a dat tot ce a avut mai bun și a reușit să întoarcă 3 din cele 4 scaune ale antrenorilor: Smiley, Irina Rimes și echipa Theo Rose și Horia Brenciu.

„Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Mă așteptam să se spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur că am ocazia să mă lupt pentru tine”, a spus Smiley.

După ce antrenorii s-au confruntat în argumente pentru a o convinge pe Maria să aleagă echipa potrivită, aceasta a decis să meargă mai departe cu Smiley.

 

Articole asemănătoare

Back to top button