fbpx

video | O tabără pentru copii din Rusia a fost cuprinsă de flăcări. Patru minori au murit și mai mulţi au fost grav răniți

Tragedie fără margini în Rusia, după ce o tabără de vară pentru copii, din regiunea Habarovsk, a fost cuprinsă aseară de flăcări. La fața locului au intervenit nouă autospeciale cu pompieri, însă patru minori nu au putut fi salvați de la moarte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incendiul devastator a ars în jur de 2400 de metri pătrați din tabără, pe teritoriul căreia erau 26 de corturi și cazați 189 de copii. Mai mulți dintre ei au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital, spun autoritățile.

De menționat că, în luna mai, în urma unui control la tabără s-a stabilit că sunt mai multe nereguli în ceea ce ține siguranța antiincendiară. Astfel, până pe 1 august curent, conducerea trebuia să rezolve problemele depistate, dar și să prezinte un plan de evacuare în caz de incendiu, potrivit ria.ru.

Așadar, oamenii legii au deschis o cauză penală, pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc tragedia. Acum, sunt investigate documentele instituției, iar un grup operativ discută cu cei mici, cât și cu conducerea taberei. Preliminar, focul a pornit de la un încălzitor defect.

Articole asemănătoare

Back to top button