fbpx

video | O femeie însărcinată, „ajutată” de medici în stare de ebrietate! Reacția Poliției și a reprezentanților companiei

Un caz teribil a bulversat cetățenii. Medicii unei companii private, fiind în stare de ebrietate, s-au deplasat cu o ambulanță pentru a acorda ajutor medical unei femei însărcinate din Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Momentul în care medicii au ajuns la fața locului a fost filmat de un bărbat, iar videoul a fost postat ulterior pe rețelele de socializare.

„Tinere, tu nu poți vorbi nici la telefon. Ei! Ați fost solicitați de o gravidă. Ești beat, ce ai băut acolo? El abia se ține pe picioare”, se aude în timpul filmării.

Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție din Bălți, Eugenia Molceanov. Ea a declarat pentru ZUGO că, la fața locului, au intervenit oamenii legii.

Ajunși, polițiștii au supus testului alcoolscopic șoferul ambulanței și cei doi medici. În urma verificării, s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool, însă ceilalți doi erau în stare de ebrietate.

De asemenea, ofițera ne-a precizat că intervenția a fost desfășurată de o companie privată. Contactați, responsabilii companiei ne-au comunicat să revenim în câteva minute. La cea de-a doua încercare, apelul nostru a fost respins. Vom încerca să revenim cu o reacție.

Menționăm că, potrivit autorului care a postat videoul, ulterior – de rând cu Poliția – a intervenit și un alt echipaj medical. Cel din urmă a transportat femeia însărcinată la spital.

Videoul conține limbaj licențios!

Articole asemănătoare

Back to top button