fbpx

video | O femeie eliberată după amnistie, reținută din nou în aceeași zi

O femeie de 59 de ani, condamnată pentru omor în anul 2018 și eliberată la data de 23 februarie curent, după ce a căzut sub incidența amnistiei, a fost reținută iarăși de către oamenii legii, în aceeași în care ieșise la libertate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit investigațiilor, în luna noiembrie a anului 2022 a fost identificată o infracțiune gravă, comisă în luna septembrie a anului 2015 de către persoane necunoscute, fiind suspendată urmărirea penală, până la identificarea bănuitului.

În continuare, potrivit surselor confidențiale, pe marginea cazului, ofițerii de investigații au obținut informații relevante, în urma cărora urmărirea penală a fost reluată de către Procuratura raionului Dondușeni.

Astfel, fiind efectuate măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală, s-a stabilit că persoana suspectă și anume femeia condamnată în anul 2018 pentru omor, cu scopul de a se răzbuna, a agresat fizic un bărbat de 31 de ani cu un cuțit, aceștia fiind cunoscuți. În urma faptei infracționale, victima s-a ales cu o plagă în regiunea cutiei toracice, infracțiune calificată ca vătămări corporale grave periculoase pentru viaţă și sănătate.

Apoi, în noaptea spre 28 septembrie 2015, în urma unui conflict reluat, cu același cuțit i-a provocat repetat victimei o plagă în regiunea gâtului, care a generat decesul acestuia.

Pentru comiterea omorului din noaptea spre 28 septembrie 2015, femeia bănuită a fost condamnată cu ispășirea pedepsei în Penitenciarul nr. 7 Rusca.

La moment femeia este cercetată penal pentru infracțiunea gravă comisă anterior, fiindu-i înaintată învinuirea. Femeii i-a fost aplicată măsura preventivă control judiciar.

Investigațiile continuă, iar suspecta riscă închisoare de la 5 la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button