fbpx

video | O bătrână de 83 de ani, jefuită chiar în curtea blocului de doi tineri de 15 ani: A rămas fără 1350 de lei

Doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Râșcani, fiind suspectați de comiterea unui jaf.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe 29 mai, când victima – o bătrână de 83 de ani, care se afla în curtea blocului său de pe bulevardul Moscovei, a fost deposedată în mod deschis de geanta cu bunuri personale, fiindu-i astfel cauzat un prejudiciu de 1350 lei. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii sectorului Râșcani, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație, forțele de ordine au identificat și reținut suspecții, aceștia fiind escortați la Inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale, minorii și-au recunoscut vinovăția și, totodată, au fost recunoscuți și de bătrână. De menționat că adolescenții nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care, conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button