fbpx

video | Noi stații de așteptare în Chișinău. EPAMEDIA: Transformăm capitala în una europeană

Orașul Chișinău devine tot mai aproape de ceea ce ne-am obișnuit să numim „capitală europeană”. Aspectul exterior amenajat, eleganță și rafinament – aceste caracteristici devin valabile și pentru cel mai cunoscut oraș din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Schimbarea stațiilor de așteptare a transportului public, de asemenea, este parte a acestor acțiuni de amenajare a capitalei. Procesul este realizat de compania EPAMEDIA.

O echipă care și-a asumat misiunea de a contribui la schimbarea spre bine a aspectului estetic al orașului, dar și la confortul locuitorilor și turiștilor. Acest fapt se datorează și noilor proprietari ai companiei EPAMEDIA.

„Despre proiectul de renovare a stațiilor pot să vă comunic că la moment avem schimbate, instalate – 100 de stații. Colegii, la fel, lucrează mai departe pentru a instala celelalte stații. Se lucrează la pavaj. Bineînțeles, se lucrează de comun acord cu direcțiile și secțiile subordonate administrației publice locale. Facem bine pentru locuitori, pentru pasageri, pentru pietoni, pentru a schimba stațiile, dar și viziunea în ceea ce ține de renovarea municipiului”, a declarat Igor Blanari, administratorul companiei EPAMEDIA.

Timp de aproape două luni, compania a schimbat peste 100 de stații de așteptare. Până la final de 2020, numărul stațiilor modernizate va fi de 120. În anul ce vine, 2021, urmează a fi modernizate alte 150 de stații. Suplimentar se lucrează la conectarea stațiilor la energia electrică și la reparația terasamentelor adiacente.

„Compania EPAMEDIA și-a relansat activitatea și s-a angajat să modernizeze toate cele peste 300 de stații pe care le au în gestiune, conform contractului cu Primăria Municipiului Chișinău. Dumnealor ne-au prezentat un grafic de executare a lucrărilor. Colaborarea este foarte fructuoasă, lucrările se efectuează conform graficului prezentat. Nu avem careva deficiențe în această privință”, a declarat și Lilian Copaci, șef interimar Direcția generală transport public și căi de comunicație, Primăria Chișinău

Nu doar autoritățile au un feedback bun referitor la acest parteneriat. Locuitorii capitalei, de asemenea, sunt încântați. Una și-ar dori, ca investițiile făcute să fie păstrate. Investițiile realizate până în prezent depășesc 15 milioane lei, iar valoarea totală a proiectului de renovare este de 50 de milioane de lei.

„Îmi place că sunt frumoase. În comparație cu ce erau – sunt mai frumoase”.

„Părerea mea este că a fost o idee bună pentru că mulți care stau și așteaptă mult troleibuzele trebuiau să stea în ploaie, în vânt. Sunt foarte elegante, cu gust și arată mult mai bine decât cum erau”.

„Cel mai bine ar fi ca lumea să păstreze ceea ce avem pentru că în ultimii cinci ani au fost renovate de vreo 3-4 ori, minim. Astea sunt de fier cred, cred o să țină mai mult mai mult și lumea o să păstreze”, spun locuitorii capitalei.

Potrivit administratorului, Igor Blanari,  obiectivul companiei este de a veni cu proiecte sociale și a transpune în viață dorințele locuitorilor municipiului Chișinău, astfel ca transportul public să capete o nouă percepție de viziune și de confort.

Toate aceste îmbunătățiri și eforturi se datorează tranzacției care a avut loc în vara acestui an, iar noii proprietari s-au angajat plenar să aducă schimbări pozitive atât în aspectul stațiilor, care deja se vede, cât și în susținerea locuitorilor.

EPAMEDIA este ferm bazată pe principiile responsabilității sociale, activității transparente în afaceri și respectării obligațiilor fiscale.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button