fbpx

video | „Niciodată nu am terminat un pahar cu vin”. Marinela Bezer, despre viața de influencer, relația cu Vlad și familie

Influencera Marinela Bezer este protagonista celei mai recente ediții a emisiunii Offline cu Doina Chiorescu. Moldoveanca a relatat despre viața pe care o are pe rețelele de socializare, relația cu prietenul ei și afacerile pe care le administrează. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiind întrebată despre copilărie, Marinela a povestit că a avut parte de una foarte frumoasă și activă. A practicat dansuri sportive de performanță, cursuri de canto, ba chiar a prezentat și o emisiune pentru copii.

Actualmente, tânăra este stabilită în Marea Britanie, alături de iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut la școală, Vlad fiind cu un an mai mare decât Marinela. Acum, cuplul administrează o afacere proprie comună.

„Vlad pentru mine este familia mea. Îmi este și prieten, și iubit, și mamă, și tată… De asemenea, el este o persoană mai discretă și nu îi plac foarte mult aparițiile online, dar relația noastră, după cum au zis prietenii noștri, este mult mai frumoasă în realitate”, spune Marinela.

Marinela mărturisește că nu îi place să consume alcool și nu a terrminat vreodată un pahar cu vin. Mai multe detalii despre viața Marinelei Bezer aflați din interviul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button