fbpx

video | Năstase nu se sperie de contestația depusă de PDM la CEC: „Arată marea spaimă a acestui regim”

După ce PDM a depus la CEC o contestație în care îl acuză pe liderul PPDA de agitație electorală, Andrei Năstase a venit cu o reacție. Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, președintele Platformei Demnitate și Adevăr spune că solicitarea democraților „nu face altceva decât să arate marea spaimă a acestui regim”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, acesta se arată convins că nu a încălcat legislația și că, de fapt, gafele altor politicieni sunt trecute cu vederea.

„În vreme ce guvernarea încalcă flagrant legislația, abuzurile zilnice ale lui Plahotniuc, Dodon și toți ceilalți, abuzuri de o magnitudine maximă, sunt ignorate în mod flagrant. Contestația în cauză nu face altceva decât să arate marea spaimă a acestui regim: prezența masivă la vot a oamenilor și faptul că ceea ce facem noi e perfect legal și democratic”, susține Năstase.

Amintim că PDM a depus la CEC o contestație prin care cere ca președintele Platformei Demnitate și Adevăr să fie sancționat, pentru că pe 14 ianuarie a făcut un live pe Facebook în care se adresează moldovenilor, mai ales celor din diasporă, pentru a ieși la vot pe 24 februarie și a susține blocul ACUM.

Astfel, reprezentantul PDM la CEC, Vadim Moțarschi, menționează în document că Năstase ar fi încălcat prevederile art.91 din Codul electoral prin desfășurarea agitației electorale înainte de data de 25 ianuarie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button