fbpx

video | Momentul în care Emmanuel Macron este lovit cu un ou de un protestatar. Suspectul a fost arestat

Emmanuel Macron a fost din nou ținta furiei unui cetățean. De această dată, aflat la un eveniment în orașul Lyon, președintele francez a fost atacat de un protestatar cu un ou. Bărbatul a fost imobilizat de agenții de securitate și ulterior reținut, scrie Digi24, cu referire la Le Figaro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un individ a aruncat cu un ou spre Emmanuel Macron, în cursul vizitei preşedintelui Franţei la Salonul internaţional al restaurantelor şi industriei hoteliere, în Lyon.

Oul l-a atins pe umăr pe preşedintele Franţei, iar apoi a ricoșat, fără a se sparge.

„Dacă vrea să îmi spună ceva, să vină”, a afirmat Emmanuel Macron, referindu-se la protestatarul violent.

Agresorul a fost imobilizat şi reţinut de agenţii din dispozitivul de securitate al lui Emmanuel Macron. Anchetatorii urmează să afle motivul atacului.

Aceasta nu este prima oară când se aruncă cu ouă în Emmanuel Macron. În 2017, pe când era candidat la preşedinţie, într-o vizită la Salonul Agriculturii, s-a aruncat cu un ou în el, care i s-a spart pe cap.

Totodată, în iunie anul acesta, președintele francez a fost pălmuit în timpul unei vizite la Tain, în Drôme. Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni de închisoare cu executare.

Dar Macron nu este primul șef de stat francez care este atacat în acest fel. Predecesorul său, François Hollande, a fost acoperit cu făină la prezentarea unui raport despre locuinţe, pe când candida la preşedinţie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button