fbpx

video | Miroase a hit? Mark Stam a lansat o nouă piesă despre iubire, dezamăgire și emoții

Mark Stam a lansat astăzi o nouă piesă despre iubire și dezamăgirile care „vin la pachet” cu sentimentele. În videoclip apar mai mulți tineri, printre care Andreea Bostănică, Olga Bantiuc, Iana Carauș și alții. 

Producția muzicală a fost lansată în această după-amiază și a strâns deja o mulțime de comentarii pozitive. Unii fani ai artistului susțin că „piesa ar trebui să fie în trendingul românesc”, pe când alții îl felicită pe Mark și îi doresc succes în cariera sa muzicală.

Piesa a fost compusă de Mark Stam și Alex Cotoi și produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat în Moldova, în regia lui Arcadie Spoială, DoP Dima Spoială, producție video Spoială Brothers.

„Piesa aceasta a apărut în urma unei sesiuni cu Alex Cotoi, de care mă simt extrem de binecuvântat, un G.O.A.T. , de la care am învățat multe despre industrie și muzică. Abia după un an și jumătate am terminat piesa, a fost nevoie de două producții diferite, trei texte diferite că să ajungem la rezultatul pe care îl puteți asculta și voi.

E piesa mea de suflet, istoria unui personaj care se eliberează din lanțuri și din prizonier se transformă în creator sau mai bine spus creatoare. Clipul e o poveste aparte, una fascinantă pentru mine.

Deși trebuia să lansăm piesa „Lasă-mă” împreună cu „Pașii”, în ultimul moment am decis să le separăm și să le lansăm treptat. Pentru acest clip împreună cu Spoială Brothers și Global Records ne-am propus să ducem limita normalului puțin mai departe.

Dacă în „Vina Mea”, dansez sub apă, în „Ca să fii fericit” împreună cu AMI dansăm în aer la vreo 40-50 de metri de pământ, aici ne-am propus să schimbăm un pic direcția și să facem ceea ce voiam demult. Un clip bazat pe bătaie, cu o coregrafie puternică, bine gândită până la cele mai mici momente.

Dima Urusciuc e omul din spatele luptelor din clip, datorită lui rezultatul e atât de bun, un adevărat maestru dar și om de suflet. Sperăm să va placă clipul, s-a muncit foarte mult la piesă și la clip, Spoială Brothers într-un final au făcut o adevărată secvență dintr-un film cu bătăi” a declarat Mark Stam.

Back to top button