fbpx

video | „Mi-a zis să beau o pastilă și să mă culc”. Se caută șoferul care a lovit o minoră în timp ce traversa strada

O fată de 14 ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada, iar șoferul este de negăsit. Cazul a avut loc pe strada Alba Iulia din capitală, în seara zilei de 25 mai. Victima și părinții ei continuă căutarea șoferului responsabil, conform declarațiilor înregistrate pe canalul videobloggerului Alexandru Ciolac.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit relatării fetei, șoferul a luat-o în brațe și a pus-o în mașină, intenționând să o ducă acasă, dar a greșit direcția. În timpul conversației, minora i-a spus că se simte rău și că o doare spatele, iar șoferul i-a sugerat să meargă acasă și să ia o pastilă pentru a se odihni.

„M-a întrebat cum mă simt și i-am zis că mă simt prost, mă durea spatele. El mi-a zis să merg acasă și să beau o pastilă, să mă culc”, a relatat minora.

Tatăl minorei a dezvăluit că fiica sa a fost internată în spital timp de o săptămână, suferind mai multe traumatisme, inclusiv o comoție și o contuzie renală.

De asemenea, familia minorei a exprimat nemulțumirea față de modul în care poliția a gestionat situația, menționând că polițistul responsabil de anchetă a afirmat că nu au fost găsite înregistrări video de pe camerele de supraveghere din zonă. Tatăl solicită ca șoferul să fie identificat conform legii, să-și ceară scuze și să înțeleagă că a acționat necorespunzător.

Poliția continuă investigațiile pentru a găsi șoferul și a lua măsuri în conformitate cu legea în acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button