fbpx

video | Mesajul unui tânăr pentru Vlad Plahotniuc: „Maia Sandu și Igor Dodon sunt un exemplu de eroism nemaipomenit”

Un tânăr din Republica Moldova, deranjat de ultimile evenimente politice din țară, a hotărât să înregistreze un mesaj pe care l-a adresat public liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Băiatul și-a început mesajul, concretizând că, deși nu este implicat nicicum în politică, ultimile evenimente, dar și situația în care a ajuns Moldova îl motivează să își expună public părerea și să îi ceară lui Plahotniuc să cedeze puterea în mâinile noului Guvern.

„Domnule Plahotniuc, timpul dumneavoastră a trecut. Acum, este timpul să cedați puterea noului Guvern, cel format din Maia Sandu, Andrei Năstase și Zinaida Greceanîi. Cât de tare nu ați încerca, noi oamenii tineri nu mai avem încredere în ceea ce spuneți”, spune tânărul.

De asemenea, băiatul a mai concretizat că atâta timp cât Guvernul lui Plahotniuc a activat, Moldova nu a văzut nicio schimbare spre bine. Totodată, deși toți îl critică pe actualul președinte, Igor Dodon, tânărul spune că acesta a dat dovadă de o reacție demnă de un lider de stat.

„Ceea ce au făcut Maia Sandu și Igor Dodon a fost o dovadă de eroism suprem. De când e Plahotniuc noi știm doar despre frică. Indiferent de ce a fost Dodon până acum, acțiunile lui îi vor băga în istorie”, mai adaugă băiatul. 

Articole asemănătoare

Back to top button