fbpx

video | Maia Sandu: „Sunt dovezi că Igor Dodon a răspândit coronavirusul”

Maia Sandu susține că ar exista dovezi că Igor Dodon ar fi răspândit coronavirusul prin Moldova. Potrivit ei, există angajați ai Serviciul de Protecție și Pază care au contractat boala.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lidera PAS a menționat, în cadrul emisiunii Secretele Puterii, că acest lucru ar însemna că în locurile unde a mers Dodon ar fi fost persoane infectate. Conform ei, șeful statului ar trebui să fie sancționat pentru că a răspândit virusul.

„Dincolo de exemplul negativ, pentru că nu a purtat mască și nu a respectat distanța socială, acum am aflat că sunt persoane infectate în Serviciul Pază și Securitate, persoane care l-au însoțit pe Dodon. Respectiv, dacă aceste persoane s-au infectat, înseamnă că, în mediul în care a mers, Igor Dodon a răspândit această infecție și ar trebui sancționat pentru asta”, a declarat Sandu.

Precizăm că, anterior, șeful statului a fost criticat de mai multe ori pentru vizitele sale în teritoriul și pentru faptul că nu a respectat distanța socială și nu a purtat mască atunci când a vizitat veterani sau familii numeroase.

Articole asemănătoare

Back to top button