fbpx

video | Liderul Tatarstanului spune că nu ar fi fost lăsat să intre în R. Moldova. Reacția Poliției de Frontieră

Liderul Tatarstanului susține că i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Rustam Minnikhanov a declarat pe 17 aprilie că autoritățile moldovenești l-au declarat „persoană non-grata. În același timp, Poliția de Frontieră a R. Moldova susține că declarațiile acestuia sunt false.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt la Chișinău. Din păcate, autoritățile moldovenești au decis că nu putem vizita țara. Prin urmare, din păcate, nu vom putea ajunge la Comrat, acolo unde ne-am pornit”, a subliniat Minnikhanov.

Poliția de Frontieră precizează că în ultimele 24 de ore a fost interzisă intrarea în Republica Moldova pentru mai mulți cetățeni străini, pe motiv că nu întruneau condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

„Susținerea unui candidat în alegerile locale din țara noastră nu este un motiv întemeiat și autoritățile au solicitat oficialilor ruși să se abțină de la imixtiuni în treburile interne ale țării noastre,” anunță Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Conform procedurilor legale, toate persoanele care au primit refuz de intrare în țara noastră au făcut cale întoarsă în statele de pornire.

 

Articole asemănătoare

Back to top button