fbpx

video | Justin Bieber a observat-o după ce a deschis o bere cu dinții la o petrecere. Ce alte secrete mai scoate la iveală Hailey Baldwin?

Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018. Anul acesta, pe platforma YouTube au început să apară și episoadele unui mini serial despre nunta celor doi. Totuși, o mulțime de lucruri rămân a fi necunoscute de fanii cuplului, deoarece Bieber și Baldwin preferă să nu își expună prea mult viața privată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii The Tonight Show, Hailey a povestit că îi place să participe la sesiunile foto pentru diverse reviste pentru că, astfel, are ocazia de a se revedea cu vechi cunoștințe. Prezentatorul, Jimmy Fallon, i-a menționat și despre ultima petrecere a modelei, la care aceasta a făcut un lucru mai neobișnuit.

„A fost chiar distractiv să deschid doza de Corona cu dinții, însă în spatele întâmplării mai este o poveste. În dimineața următoare, am primit un apel telefonic. Iar conversația a decurs în felul următor: Hey, ce mai faci, arătai bine seara trecută. Mi-a plăcut trucul pe care l-ai făcut. A fost super. Iar acum, uite că sunt căsătorită cu acea persoană”, a relatat Hailey.

Modela a mai povestit că l-a întâlnit pe Justin pentru prima dată în 2009, pe când avea doar 13 ani. „Tatăl meu m-a dus la un concert de al lui. La sigur nu avea mai mult de 15 ani. Ca să fiu sinceră, nu eram o fană Bieber, deoarece nu cunoșteam foarte multe despre el. Totuși, mama lui și tatăl meu s-au împrietenit rapid, iar a doua zi i-am invitat la noi acasă”, a spus Hailey râzând.

Articole asemănătoare

Back to top button