fbpx

video | Jaful de la filiala unei companii de microcreditare din Chișinău, surprins de camerele de surpaveghere. Un suspect a fost reținut

Un bărbat în vârstă de 46 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru de comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea procurorilor din cadrul Procuraturii mun. Chișinău oficiul Centru, pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

În după amiaza zilei de 27 aprilie, polițiștii au fost alertați de către angajatul unei companii de microcreditare amplasată pe str. M. Varlaam, comunicând că a fost amenințat cu un pistol de către un individ. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști tânărul în vârstă de 25 de ani, a comunicat că în timp ce se afla la serviciu, a intrat un individ și amențând-ul cu o armă a sustras suma de 12.435 lei, care la acel moment se aflau în aparatul de casă. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale.

Polițiștii au dispus și efectuat un spectru larg de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, în urma cărora a fost identificat și reținut individul care a comis atacul tâlhăresc. Suspectul a fost escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Arma cu care individul a amenințat angajatul companiei de microcreditare s-a dovedit a fi de model PM (pneumatic) dețin

ută ilegal de acesta, a fost ridicată de către angajații poliției. Actualmente bărbatul este plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru tâlhărie, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

 

Amintim că, acum o săptămână, un bărbat s-ar fi înarmat și ar fi dat buzna în sucursala unei companii de microcreditare de unde ar fi fugit cu mii de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button