fbpx

video | Irina Rimes își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cum „a salutat” basarabeanca cei 29 de ani împliniți?

Irina Rimes a împlinit astăzi 29 de ani. Basarabeanca a fost felicitată de toți cei care o iubesc, respectă și admiră. Pe pagina sa de Instagram a plasat un videoclip în care se arată cum a fost luată prin surprindere de colegii și prietenii ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artista este cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România. Irina Rimes a atras atenția publicului în 2016, cu piesa „Visele” – hit care a ocupat locul întâi în clasamentele radio de peste Prut.

Au urmat o mulțime de alte producții muzicale: „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, piese care au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Până acum, Irina a lansat trei albume: Despre el (2017), Cosmos (2018) și Pastila (2020). În același timp a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@vitali.rimes @rimesvalentina @alexandrumuresan @bogdan.paun @dara_official @alexifi @maraciama @monica.jilaveanu @comaroni.andrei @comaroni @badealexandru @ellenamogildea @bubucernea

Публикация от Irina Rimes (@irinarimes)

Articole asemănătoare

Back to top button