fbpx

video | Irena Boclincă – prima finalistă la iUmor în 2019. Parodia moldovencei, virală pe internet

Actrița Irena Boclincă, cea care a parodiat-o pe Viorica Dancilă la iUmor, a ajuns în finala concursului, fiind de altfel și prima finalistă din 2019. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de Boclincă pe contul său de Facebook, după ce mai mulți prieteni i-au distribuit în feed articole la subiect. Mai mult ca atât, parodia moldovencei este acum în topul celor mai populare videouri pe YouTube în România.

„Sunt în finală !!! Woow, vă mulțumesc pentru susținere”, a scris aceasta.

Nici Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau să aibă parte de o asemenea „vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, iar reacțiile au fost pe măsură.

„Textul era atât de bun că râdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că râdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de „DA” din partea juraților, dar și voturile telespectatorilor în aplicația iUmor, astfel devenind prima finalistă din acest sezon.

Amintim că Irena Boclincă a parodiat-o la iUmor pe prim-ministra României, Viorica Dăncilă. Artista i-a ironizat gafele și a fost aplaudată în picioare de public și jurați, iar prestația ei a devenit în scurt timp virală pe internet, adunând sute de aprecieri și distribuiri. Actualmente numărul umoristic are 1,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole asemănătoare

Back to top button