fbpx

video | „Interlopi cu pofte electorale” și „Baltika zero”. Usatîi și Năstase, față în față la Curtea de Apel

Andrei Năstase și Renato Usatîi au avut un schimb de replici la Curtea de Apel, unde are loc examinarea cauzei privind numărul secțiilor de vot din străinătate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ați obosit cumva, nu? Cine plătește acela arvonește, am văzut. Sănătate multă! Rog toată presa să fie cu ochii pe toți concurenții electorali, mulți dintre ei făcând jocul regimului Dodon. Pe mulți dintre ei o să îi vedem în viitorul Parlament, dacă o să îi vedem, puși la o masă de FSB-ul rusesc. Și Dodon, și Usatîi, și Șor, și Platon, și Plahotniuc. Toți o să îi vedeți la aceeași masă. De aceea, toți trebuie să conștientizeze pericolul pe care îl prezintă interlopii cu pofte electorale”, a declarat, Andrei Năstase, liderul Platformei Dreptate și Adevăr, Andrei Năstase.

Drept răspuns, Renato Usatîi, a sugerat că Platforma DA nu va avea un rezultat bun la alegeri.

„Îmi pare rău că este un show foarte ieftin și din partea justiției, că aici avem foate multe întrebări, dar deja mai mult show fac concurenții electorali. Știți cum, cineva crede că dacă în prezidențiale a fost chefir „domik v derevne trei-patru”, acum o sa fie „Baltika zero”, deja e clar si nu o sa mai ajute nici o recuzare, nimic”, a declarat liderul Blocului electoral „Renato Usatîi”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button