fbpx

video | Intenționau să obțină venit, dar riscă amenzi. Doi comercianți din adiacentul Pieței Centrale, prinși de polițiști cu alcool și țigări contrafăcute

În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, desfășurate în ajun de sărbători, oamenii legii au deconspirat activitatea a doua persoane cu vârstele de 50 și 59 de ani, care se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și a țigărilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoanele au fost documentate de către forțele de ordine pe parcursul unei săptămâni. Poliţiştii au descins cu verificări în adiacentul Pieței Centrale, unde au depistat băuturi alcoolice, cât și produse de tutungerie, fără acte de proveniență și timbru de acciz.

În urma verificărilor, forțele de ordine au ridicat 20.000 de țigări și 500 de litri de alcool. Valoarea estimativă a produselor depistate constituie 50.000 de lei.

Conform legislației în vigoare, persoanele vinovate riscă amenzi de până la 15.000 de lei, cu confiscarea produselor.

Poliţia capitalei solicită cetăţenilor să procure bunuri doar din magazinele autorizate prin lege. Optând pentru băuturile alcoolice din puncte neautorizate, aceștia își pun sănătatea și viața în pericol.

Articole asemănătoare

Back to top button