fbpx

video | Instructor auto, prins beat la volanul unei mașini a școlii la care activează

Un instructor auto a fost depistat beat de ofițerii Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP), la volanul unei mașini a școlii auto unde activează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Duminică, 25 iulie, pe traseul orașului Vadul lui Vodă ce conducea spre municipiul Chișinău, polițiștii au stopat un automobil ce se deplasa neuniform pe autostradă.

Șoferul, ce s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, se afla în stare de ebrietate. Fiind testat, acesta avea o concetrație de 1,04 mg/l în aerul expirat.

Mașina pe care o conducea aparține unei școli auto unde activează bărbatul. Aceasta a fost dusă la parcarea specială, iar șoferul este documentat penal.

INSP informează că în weekend-ul precedent, 54 de șoferi au fost opriți de oamenii legii și înlăturați de la volan, pentru că conduceau în stare de ebrietate.

Forțele de ordine reamintesc conducătorilor auto să își asume fiecare acțiune. Extrem de importantă este și implicarea prietenilor, rudelor și familiei la descurajarea intenției de a urca la volan după ce au consumat alcool.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button