fbpx

video, update | Procuratura Generală va investiga cazul în care profesoara unui liceu din capitală a fost înregistrată cum înjură elevii

(Update 07.12.2023 09:08) Procuratura Generală va investiga care a avut loc într-un liceu din capitală, acolo unde un elev a înregistrat cum profesoara insultă copiii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții instituției au anunțat în după-amiaza de 6 decembrie că s-au autosesizat.

„În contextul apariției în sursele mass-media, a informației despre un pretins caz de tratament degradant admis în privința unui elev de către profesorul unei instituții de învățământ din mun. Chișinău, Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Buiucani s-a autosesizat și a demarat investigații pentru elucidarea circumstanțelor cazului”, a anunțat Procuratura Generală.

Anterior, și poliția capitalei a anunțat că a demarat o anchetă.

Știrea inițială:

„Tu – rahat ce ești”, „închide gura ta spurcată”, tu „muc ce ești”. Așa calificative a utilizat o profesoară în raport cu elevii clasei a șasea a unui liceu din Capitală. NewsMaker a intrat în posesia unei înregistrări audio de la această „activitate educativă” făcută de unul dintre elevi.

Ce se întâmpla la lecții și cum au reacționat părinții și conducerea liceului aflați din reportajul special al corespondentului NM Irina Lacoia.

Articole asemănătoare

Back to top button