fbpx

video | În presă au apărut secvențe video în care Stoianoglo se salută și îi strânge mâna lui Platon. Reacția Procuraturii Generale

În această dimineață, mai multe instituții mass-media din Republica Moldova au mediatizat imagini în care Alexandr Stoianoglo îl salută și îi strânge mâna lui Veaceslav Platon. Ca urmare, Procuratura Generală a venit cu o reacție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform PG, secvențele publicate au fost realizate în timpul audierilor lui Veaceslav Platon în dosarul penal, preluat de la DIICOT România, în care este vizat Vladimir Plahotniuc și despre care presa și cetățenii au fost informați anterior.

Audierea lui Platon a fost efectuată de către un grup de procurori, în prezența apărătorilor acestuia, iar întreg procesul a fost filmat de către un expert criminalist. În context, Procurorul General a dispus efectuarea unui control de serviciu pentru stabilirea circumstanțelor scurgerii în presă a materialelor cu caracter procesual penal, divulgate contrar intereselor urmăririi penale, neconform procedurilor legale, dar și sancționarea celor vinovați.

Articole asemănătoare

Back to top button