fbpx

video | În liga a doua! Unde a ajuns eroul de la Sheriff care a înscris golul victoriei în legendarul meci cu Real Madrid

Luxemburghezul Sebastien Thill va juca la Hansa Rostock, echipă din a doua parte a clasamentului în 2. Bundesliga.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În septembrie 2021, Sheriff Tiraspol reușea una dintre surprizele imense ale Ligii Campionilor, un 2-1 în grupe cu Real Madrid chiar pe ”Santiago Bernabeu”, golul victoriei fiind marcat atunci în minutul 89 de luxemburghezul Sebastien Thill.

„Am făcut un supermeci. Spre sfârșit, părea din ce în ce mai complicat pentru noi. Au apărut crampele, echipa alergase incredibil de mult.

Este unul dintre cele mai importante goluri din carieră. Mă bucur pentru reușita mea, pentru victorie, acum trebuie să ne concentrăm pe campionat și să rămânem cu picioarele pe pământ”, declara mijlocașul ofensiv după golul carierei marcat pe ”Bernabeu”.

Sebastien Thill aparține de un club anonim din Luxemburg

Împrumutat la Sheriff Tiraspol de la anonima FC Progres Niederkorn din Luxemburg, Thill va juca sezonul viitor la Hansa Rostock, echipă din a doua jumătate a clasamentului în 2. Bundesliga, eșalonul secund german.

Presa germană scrie că nemții vor plăti și o sumă de bani clubului luxemburghez, sumă care însă nu va fi în niciun caz la valoarea cotei de piață a fotbalistului, 2 milioane de euro pe Transfermarkt.

La Sheriff, Thill a jucat 54 de meciuri, a înscris 14 goluri și a dat 24 de pase de gol.

Articole asemănătoare

Back to top button