fbpx

video | Îi unește nu doar dragostea reciprocă, dar și aceeași meserie. Cuplurile „cu epoleți”, felicitate de Poliția Republicii Moldova

Împart dragostea nu doar acasă sau în timpul întâlnirilor romantice, ci și la locul de muncă. Vorbim despre cuplurile „cu epoleți” care au ales să meargă pe același drum – cel al apărării patriei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, polițiștii nu au rămas în umbră și au primit felicitări de la superiori, colegi, prieteni și rude. Un videou cu urări de bine a fost postat și pe pagina de Facebook a Poliției Republicii Moldova, unde sunt surprinși mai mulți ofițeri care au format familii de mai mulți ani.

„Cu prilejul Zilei Îndragostiţilor, Poliţia Naţională felicită întreaga comunitate, dar şi toate cuplurile de poliţişti pe care îi uneşte nu doar dragostea reciprocă, dar şi aceeaşi meserie, care au întemeiat împreună o familie şi o carieră, consolidând FAMILIA POLIȚIEI, guvernată de valori precum: egalitatea, respectul, loialitatea şi responsabilitatea. Iubiți și lăsați-vă iubiți! Cu respect și dragoste pentru voi! O zi plină de iubire să aveți!”, este mesajul pe care au vrut să-l transmită oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button