fbpx

video | Google Doodle ne transpune azi în Cosmos: A pregătit un filmuleț emoționant despre primii oameni care au pășit pe Lună

Azi, împreună cu Google, călătorim virtual printre stele și planete, văzând lumea cu alți ochi – din cosmos. Apollo 11 a fost lansată pe 16 iulie, însă – pe 20 – astronauții au pășit pentru prima dată pe Lună. Pentru a sărbători această zi istorică, motorul de căutare nu a mai așteptat mult și a pregătit un video emoționant despre acest moment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mâine marcăm 50 de ani de când Neil Alden Armstrong, comandantul misiunii, Michael Collins, pilotul modulului de comandă, și Edwin Eugene „Buzz” Aldrin Jr., comandantul modulului lunar, au făcut cunoștință cu satelitul natural al Pământului – Luna.

Ei au fost primii oameni care au putut să o admire în toată splendoarea sa, uriașă și scăldată de razele puternice ale Soarelui.

Această misiune a devenit una fără precedent în istoria lumii, de aceea Google a decis să o sărbătorească pe măsură, cu un Doodle și un video emoționant, în care unul dintre membrii echipajului vorbește despre acea călătorie în cosmos.

Articole asemănătoare

Back to top button