fbpx

video | Golden Buzz istoric la Românii au talent. Un ansamblu de dans din R. Moldova a impresionat-o pe Andra: N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și suflet!

Ansamblul de dansuri populare „Hecenii” din localitatea Heciul Nou, raionul Sângerei, a primit Golden Buzz la Românii au Talent, calificându-se automat în semifinalele concursului muzical.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Eu nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta! Eu vă jur că în momentul ăsta am piele de găină. N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet! În viața mea nu am văzut acest lucru!”, a spus Andra.

Nu a fost un dans popular, a fost un fel de haka al dansurilor populare! (…) Nu am văzut atâta viață și fericire pe scenă. Sunteți fenomen!”, a opinat Mihai Bobonete.

Ați dărâmat orice reper în materie de dans!”, a adăugat Andi Moisescu.

„Este foarte interesant că e pentru prima oară când un dans popular m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar mi se pare că voi aveți tot pachetul. Folclorul nu o să moară niciodată pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că viitorul sună bine. Atâta dăruire nu am văzut în dansurile populare niciodată și atunci știu că este o premieră, dar… ”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Grupul s-a format acum 10 ani. Membrii ansamblului au o strânsă relație de prietenie care îi leagă și în afara activității de bază, scrie protv.ro.

Speră să reușească să câștige Românii au talent, deoarece acest câștig va realiza visul copiilor din satul Heciul Nou, acela de a amenaja o sală de dans modernă, echipată cu bare pentru dansul clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș care nu lasă apa să intre. Prin exemplul lor, ei doresc să arate că, dacă lucrezi asiduu și faci ceea ce-ți place, poți reuși să dărâmi obstacole aparent imposibile.

Cel mai nefericit moment pentru ei a fost când reprezentanții conducerii locale au decis că activitatea ansamblului este una care necesită prea multe resurse și au hotărât să sisteze cursurile, conducătorul actual fiind nevoit să mențină activitatea ansamblului pe post de voluntar.

Articole asemănătoare

Back to top button