fbpx

video | Goană ca în „Ghost Rider”. Un tânăr din Căușeni ar fi furat o motocicletă și ar fi încercat să fugă de poliție

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din raionul Căușeni a fost reținut după ce ar fi furat o motocicletă și ar fi încercat să fugă de poliție. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de marți, în raionul Sîngerei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aproximativ la ora 14:30, la dispeceratul Regimentului de Patrulare Nord al INP a parvenit o informație potrivit căreia un tânăr ar fi furat un vehicul de la o stație PECO din orașul Fălești, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Mai multe echipaje s-au deplasat operativ pentru a depista și reține individul. Astfel, inspectorii au identificat locația motocicletei, care se deplasa pe traseu în satul Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei. La somarea poliției, șoferul a refuzat să oprească, ba din contra, a continuat deplasarea cu o viteză mai mare.

La un moment dat, din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului în apropierea satului Prepelița și a derapat de pe traseu, după care a încercat să fugă de la fața locului.

În scurt timp, ofițerii de patrulare au reușit să-l rețină. Bărbatul nu a putut prezenta alte acte decât buletinul de identitate și a recunoscut că nu este deținătorul unui permis de conducere. În urma accidentului, tânărul nu s-a ales cu traumatisme.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Fălești, pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button