fbpx

video | Fructe autohtone în loc de flori: În ajun de 8 martie, femeile din Ungheni au primit panere cu mere și struguri

În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, doamnele și domnișoarele din Ungheni, în loc de flori, au primit fructe autohtone. Ideea, susținută în cadrul unei campanii de promovare a producției agricole moldovenești, a fost lansată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Ungheni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspirați de apelul mai multor agricultori din țară, membrii rețelei au inițiat, cu ocazia zilei de 8 martie, campania „În Moldova e mai bun”. Aceștia îndeamnă bărbații să renunțe la tradiționalul buchet de flori și să le dăruiască persoanelor dragi fructe autohtone.

Cu o zi înainte de sărbătoare, cei de la JCI Ungheni au decis să ofere doamnelor și domnișoarelor din raion câte un paner cu mere și struguri, transmite Moldpres.

„Fiind o comunitate care tinde să facă Moldova noastră mai frumoasă, vă invităm să susținem împreună campania. Astfel, vă îndemnăm să procurați mere și struguri de la producătorii autohtoni, care ne oferă fructe și legume mai ecologice, calitative și gustoase decât cele de import”, indică mesajul tinerilor antreprenori ungheneni.

Junior Chamber International (JCI) a fost lansată pe 29 septembrie 2011 şi este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200.000 de membri în 120 de ţări ale lumii. Organizația a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ale Americii ca o mișcare a tinerilor care și-au propus să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, rețeaua are statut consultativ la ONU și Consiliul Europei.

În Republica Moldova sunt mai multe organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina, JCI Orhei ș.a.

Articole asemănătoare

Back to top button