fbpx

video | Ex-directorul MoldATSA spune că Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost implicat în diverse scheme de contrabandă. Reacția fostului șef adjunct al IGP

Sorin Stati, fostul director al companiei MoldATSA, responsabilă de controlul traficului aerian în Republica Moldova, a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, că în perioada de activitate la respectiva întreprindere a adunat mai multe informații potrivit cărora fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, ar fi fost implicat în diverse scheme de contrabandă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cavcaliuc ar fi favorizat transportarea ilegală a alcoolui etilic, țigărilor, tutunului, anabolizantelor, dar și a chihlimbarului. Sorin Stati spune că deține probe și are martori care pot confirma aceste declarații. Fostul director al companiei MoldATSA a mai menționat că în schemele de contrabandă erau implicați mai mulți democrați, dar și persoane care ar avea legături cu Ilan Șor.

Deocamdată, doar fostul șef adjunct al IGP a comentat acuzațiile. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cavcaliuc spune că nu are absolut nicio implicare în astfel de scheme ilegale, sunt niște atacuri regizate, scopul fiind ponegrirea imaginii sale.

„Să facă publice imediat probele cu implicarea mea directă în aceste cazuri, probe despre care spun că le dețin, că eu aș fi implicat în cele invocate de ei, iar societatea să-și facă concluzii și cu aceste probe să meargă la organele de drept să depună o sesizare. Dacă astfel de probe există și se demonstrează direct implicarea mea în cele invocate, sunt gata să-mi cer scuze public de la doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati și să răspund în fața legii”, a comentat Cavcaliuc.

Totodată, el se arată sigur că astfel de probe nu există, de aceea le-a cerut celor doi să prezinte dezmințiri publice. În aceeași postare, Cavcaliuc spune că nu-l cunoaște personal pe Stati, dar a dat câteva telefoane pentru a întreba „cine-i acest personaj”.

„Lumea spune că este un fel de declarat „de serviciu” la unele canale TV și când trebuie ponegrită o persoana incomodă, el fără nici o remușcare își asumă rolul de „Kiler moral”. Alții zic că spune bancuri interesante și amuzante. Probabil asta se primește mai bine omului în viață și asta face”, a mai scris Cavcaliuc pe pagina sa.

De menționat că, potrivit moderatoarei emisiunii, ministrul de Interne, Andrei Nastase, l-a invitat pe Stati imediat după emisiune să vină la el la birou pentru a depune declarații.

Articole asemănătoare

Back to top button