fbpx

video | Ducii de Sussex şi-au încheiat turneul cu un omagiu adus Africii: „Ne-aţi oferit atâta inspiraţie şi atâta speranţă”

Prințul Harry și soția sa, Meghan, și-au încheiat turneul în Africa extrem de mediatizat, aducând un omagiu acestui continent, precum și locuitorilor săi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Bostwana, Africa de Sud, Angola, Malawi și Johannesburg, ducele de Sussex a abordat teme de o amploare majoră cum ar fi: lupta împotriva SIDA, problema locurilor de muncă a tinerilor sud-africani și lupta împotriva feminicidului până la protecția naturii.

„Totuși, am observat aici forță, rezistență, o anumită speranță și empatie. De când am păşit prima dată pe acest continent, pe vremea când eram încă foarte tânăr, pentru a încerca să depăşesc ceva ce nu pot descrie, Africa m-a întâmpinat într-un mod pe care nu îl voi uita niciodată”, a declarat el, după ce a vizitat cu soția sa un centru de pregătire din orășelul Tembisa, o suburbie a celui mai mare oraș sud-african.

„Pe cât de diferite ar putea părea vieţile noastre, ne-aţi primit ca membri ai comunităţii voastre, ai comunităţii noastre comune. Ne-aţi oferit atâta inspiraţie şi atâta speranţă”, a adăugat Meghan Markle.

La sfârșitul turneului în Africa, cuplul regal s-a întâlnit cu văduva eroului luptei împotriva apartheidului Nelson Mandela, Graça Machel, și cu președintele sud-african Cyril Ramaphosa, transmite Agerpres.

Articole asemănătoare

Back to top button