fbpx

video | Doi frați din Ungheni ar fi luat la bătaie un tânăr care le-ar fi cerut să dea muzica mai încet. Victima – internată cu leziuni

Le-a cerut liniște, însă a primit pumni. Este cazul unui tânăr care a ajuns la spital după ce ar fi fost luat la bătaie de doi frați din raionul Ungheni, reținuți ulterior de oamenii legii. Cazul a avut loc la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tinerii, cu vârstele de 17 și 23 de ani, anterior cercetați penal pentru infracțiuni analogice, în timp ce se aflau la intersecția str. M. Varlaam cu str. Ismail, ar fi agresat victima de 25 de ani, cauzându-i leziuni corporale.

La locul faptei, tânărul a relatat pentru forțele de ordine că activează în calitate de gardian la un centru de afaceri și, auzind gălăgie, a ieșit afară unde a văzut suspecții care ascultau muzica dată la maxim la boxa pe care o aveau în mână.

La solicitarea tânărului de a da muzica mai încet, indivizii ar fi devenit agresivi și i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, după care s-au deplasat într-o direcție necunoscută, moment surprins de camerele de supraveghere. Tânărul a fost transportat și internat în spital pentru îngrijiri medicale.

În urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către forțele de ordine, suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că în momentul comiterii infracțiunii erau în stare de ebrietate.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism”. Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă tinerii riscă amendă în mărime de la 37.500 la 67.500 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

Articole asemănătoare

Back to top button